Inredningstips

inredning

Inredning är ett stort ämne och vi kan därför knappast få med alla viktiga saker om inredning. Dock har vi hittat ett antal matnyttiga tips som vi gärna delar med oss av. Kände du till de här tipsen sedan tidigare?

Design och inredning är betydligt svårare än många tror. Det börjar bli väldigt populärt att inreda och designa sitt hem och självklart ska man sätta sin egen prägel på det. Men att proffesionellt designa eller inreda olika miljöer kräver stor kunskap och erfarenhet för att det ska bli bra. Det är otroligt många aspekter att ta hänsyn till.

Hur du inreder en mässmonter

Att ha en tilltalande och väl inredd monter är väldigt viktigt, men en fantastisk monter är inte värd något om besökarna inte hittar till själva montern. Det är alltså många parametrar som måste stämma. Nedan har vi listat några som är viktiga.

  1. Ha inte en massa texter i små typsnitt. Det blir bara irriterande och besökarna ska inte behöva slicka väggarna för att kunna läsa vad ni har att erbjuda.
  2. Ha gärna Tv-skärmar emd ett kort men rakt budskap för att dra till sig besökare som passerar montern.
  3. Använda gärna mycket färg i härliga färger så att man blir omedvetet glad när man går in i montern.
  4. För att besökarna ska hitta till montern kan man använda sig av en rollup som man ställer ut lite i gången så drar den garanterat till sig blickar.

Att fixa barnrummet

I sitt hem vill man ha en design och inredning som man trivs med och där man verkligen kan njuta. Även barnrum kan man välja att ha en speciell stil på. Design och Inredning kommer alltid vara av betydelse för att att man ska få ett barnrum som man tycker om.

I ett barnrum ska man våga bli personlig och inte bara måla allt svart och vitt. Barn behöver färgsprakande väl planerade rum. Ikea har mycket bra barninredning som kan hjälpa barnen att hålla ordning på sina leksaker och barnmössor. Barnen sitter väldigt ofta och leker på golvet och beroende på uppvärmning kan golven vara väldigt kalla. vad ska man göra då?

  • Alt1. Rulla ut en stor lekmatta som täcker stora delar av golvet.
  • Alt2. Köp ett lågt soffbord på second hand, måla det i en härlig färg och låt barnen leka på det istället. De kommer då bort från de kalla golven har får en mer naturlig hållning när de leker.

Källor: http://gardinstugan.se/

Design-inredning.se

https://www.jotex.se/gardiner

 

Lämna en kommentar