Bo på hotell i Stockholm

Har du funderat på en resa till Stockholm för att bo på hotell finns det många att välja mellan. Det finns boenden som passar allas plånbok, allt från billiga budgethotell till lyxhotell där du kan få full service. Det finns även ett flertal trevliga hotell utanför centrala Stockholm, de är ofta billigare och erbjuder fri parkering. Har du tänkt ta bilen är nog ett av dessa att rekommendera. Tunnelbanan brukar finnas i närheten, den går ofta, och den kan vara spännande att åka. Hotellparkeringar i stan brukar vara dyra och det är ofta svårt att bila i centrum om du inte är van och känner till staden. Mer information om hotell i Stockholm finner du på hotell.tips.

Ska du åka buss eller tåg till Stockholm stannar dessa i centrum och du kan promenera till hotellet. Har du tänkt gå på konsert, en utställning, shoppa eller besöka nattklubbar är hotell i centrala Stockholm det bästa valet.

Clarion Hotel Amaranten

Detta fashionabla hotell ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm, cirka tio minuters gångväg från centralstationen och bussterminalen. Här har du nära till allt, och kan både ströva omkring på shoppinggatorna, besöka de större varuhusen och Hötorget. Hotellets design är 1960-tal och det har både restaurang och bar som erbjuder god mat och dryck. Hotellet passar lika bra för ensamstående som par eller familjer. Läs mer här

Scandic Skärholmen

Detta hotell ligger bra beläget i Skärholmen, söder om Stockholm. Tunnelbanan som går till centrum ligger i närheten, och i Skärholmen finns ett stort affärscentrum. Hotellet ligger i närheten av Kungens Kurva, där IKEA ligger, och dit tar du buss eller bil. Här finns också köp- och nöjescentrumet Heron City, där du hittar bio, restauranger, småbutiker och en stor glassbar som har allt du vill ha. Läs mer här.

Hotellet har omkring 200 rum, gym som har öppet dygnet runt och tillgång till en privat relaxavdelning med bastu finns också. Restaurangen erbjuder goda rätter i form av en à la carte-meny som passar både unga som gamla.

Hotellsäng (arkivbild).

 

Lämna en kommentar